Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold mister to lokale spillere

Ida Andersen forlader Vendsyssel Håndbold efter denne sæson. Foto: Kim Thomsen
Vendsyssel Håndbold mister to af sine unge spillere, som kommer fra klubbens nærmiljø. Cecilie Termansen og Ida Andersen stopper i Vendsyssel efter denne sæson.

 

Begge spillere rygtes ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger til 1. divisionsklubben EH Aalborg.

- Vi takker dem for nogle gode år i Vendsyssel-trøjen, hvor de har bidraget med en god og ihærdig indsats, både på og udenfor banen, oplyser formand Christian Carlsen i en pressemeddelelse.

Cecilie Termansens barndomshjem ligger tæt på Vendsyssels hjemmebane, DRINX Arena, i Syvsten, og hun spillede ungdomshåndbold i FfI, ligaklubbens moderklub.

- Jeg har valgt efter cirka tre et halvt år at stoppe i klubben til sommer. Jeg har været i Vendsyssel, siden jeg var 17 år og har derfor lært utroligt meget. Jeg har været super glad for min tid i VEHA, og det bliver svært at forlade klubben og alle menneskerne omkring den, siger Cecilie Termansen.

Ida Andersen har fået sin håndboldopdragelse i SEIF.

- Jeg har været glad for min tid i Vendsyssel Håndbold, og jeg har haft det rigtig godt med pigerne på holdet. Jeg har valgt at søge nye udfordringer til sommer, men først skal sæsonen i Vendsyssel selvfølgelig afsluttes på bedste vis, siger Ida Andersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kim Thomsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close