Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel livestreamer cocktailkursus i påsken

Vendsyssel Håndbold holder påskelørdag - 11. april - et online cocktailkursus i samarbejde med Salut Event. Det handler om hygge i påsken, men også om at skaffe penge i kassen til klubben.

 

Påsken plejer at være forbundet med familie-hygge, fest og glade dage. Under COVID-19 er mange af os hjemme hver for sig. Det får nu Vendsyssel Håndbold og Salut Event på banen med dette utraditionelle arrangement.

Cocktailkurset livestreames fra kl. 20.00 på Vendsyssel Håndbolds facebookside, hvor Kristian Staurup Lassen fra Salut Event viser, hvordan du kan lave tre lækre cocktails med gin som hovedingrediens.

Kristian Staurup Lassen er en erfaren cocktailbartender med flere års erfaring fra kendte cocktailsteder som Benediktes Late Night Club og Comwell Hvide Hus.

Han introducerer på kurset deltagerne til cocktailens verden og til det forskellige barudstyr, alkohol og mixere samt giver gode tips til hjemmebaren.

I forbindelse med dette arrangement tilbydes der pakker, som indeholder alt det, du skal bruge for at lave de tre cocktails. Det er shaker, gin og alle ingredienser. Det eneste, du skal have klar, er glas og dit gode humør.

Pakkerne kan købes i to forskellige størrelser. Den ene pakke til to personer koster 350 kroner, mens pakken til fire personer koster 500 kroner.

Under livestreamingen trækkes der lod om lækre præmier blandt alle, der har købt en pakke og deltager.

Vendsyssel Håndbold leverer pakken hjemme ved dig inden lørdag 11. april. Der er gratis levering i følgende kommuner: Aalborg, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close