Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Vendsyssel Rundt: 90.000 kr. til Børnecancerfonden

I weekenden fandt den store finaletur sted for de 74 deltagere, som stillede til start i Vendsyssel Rundt, arrangeret af Spar Nord. Starten gik fredag kl. 8.00 fra Skallerup Klit Feriecenter.

 

Efter en cykeltur på godt 400 km fordelt på to dage i benene kan direktør i Spar Nord Frederikshavn, Morten Kock, godt være tilfreds.

- Jeg er meget glad og tilfreds med afviklingen af turen. Det, at deltagerne har cyklet 400 km på to dage, er en præstation i sig selv. Men at projektet samtidig kan overrække en check på 90.000 kroner til Marianne Benzon Nielsen, der er direktør for Børnecancerfonden, er jeg bare utrolig stolt over, siger Morten Kock.

Cykelnetværket er startet op af de tre direktører fra Spar Nord i Vendsyssel, Ole Peter Christensen fra Hjørring, John Refsgaard fra Nørresundby og Morten Kock fra Frederikshavn.

Allerede tirsdag mødtes netværket igen for at tilbagelægge endnu flere kilometer på landevejene.

- Nu skal vi lige komme os over, hvor godt det er gået med Vendsyssel Rundt, og så må vi se, om vi skal på endnu en lang tur rundt i Danmark. Vi har mange gode ideer, så det er ikke utænkeligt, udtaler Morten Kock.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close