Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel-sejr med OL-guldvinder som tilskuer

Oli Kecman førte Vendsyssel Håndbold frem til en sejr på ni mål i Idrætshallen, hvor hun selv i 90'erne var en populær og dygtig spiller i FfI's storhedstid.
I kvindernes 1. division hentede Vendsyssel Håndbold en tiltrængt sejr i hjemmekampen mod Hadsten Håndbold. Som en del af fejringen af FfI's 90 års fødselsdag var opgøret flyttet fra Syvstenhallen til Idrætshallen i Arena Nord, og det betød, at den dobbelte OL-guldvinder Lotte Kiærskou var blandt tilskuerne.

 

Hun kunne se sin tidligere holdkammerat fra DM-sølvholdet i FfI, Oli Kecman, føre hjemmeholdet frem til en sejr, som aldrig for alvor var i farezonen, selv om Hadsten kun var bagud med to mål (11-13) i begyndelsen af anden halvleg.

Især Vendsyssels forsvar fungerede fint. Det gav gode arbejdsbetingelser til Johanne Graugaard i målet, og hun blev fortjent kåret til Kampens Spiller hos Vendsyssel Håndbold.

Mette Brandt var givetvis en anden kandidat til titlen. Hun blev topscorer for Vendsyssel med otte mål og var derudover arkitekten bag en del andre glimrende angreb, som førte til scoringer. Derfor kunne publikum godt tilgive Mette Brandt, at hun i kampens indledende fase forcerede et par indspil til stregen og senere brændte et straffekast. Til gengæld afsluttede hun opgøret med et mesterligt indspil til Christina Hansen, som til stor jubel scorede på det fine oplæg.

Der var indtil det sidste tvivl om Christina Pedersen, Vendsyssels topscorer. Hun var dog med, men indledte atypisk opgøret på bænken. Hun blev senere skiftet ind og fik en del spilletid, men hun var tydeligvis på skånekost.

Andre spillere fik chancen og gjorde det nydeligt. Her tænker vi på Sofie Lassen i første halvleg og Martina Mortensen i anden halvleg. Ikke at forglemme Sara Madsen, som har et vidunderligt skud. Det bliver til en del afbrændere, men seks mål - et par af dem spektakulære - er klart godkendt.

Mål for Vendsyssel:

Mette Brandt 8
Sara Madsen 6
Marita Mortensen 5
Christina Hansen 3
Christina Pedersen 2
Sofie Lassen 2
Johanne Graugaard 1
Sofie Sletskov 1

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close