13. januar 2022 - kl. 21.01

Vendsyssel tabte med ét mål til EH Aalborg

• 1 af 2
  • 2 af 2
    Vendsyssel vandt 28-22 i sæsonens første nordjyske lokalopgør, men i aften tabte vendelboerne med 30-31.
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold åbnede 2022 med et spinkelt nederlag på 30-31 i udekampen mod lokalrivalerne fra EH Aalborg.

- Vi spillede en fin kamp og lavede mange gode ting, men til sidst  kostede individuelle fejl point, siger Vendsyssels cheftræner, Oli Kecman.

Det var et meget tæt nordjysk lokalopgør, hvor kun ét mål skilte de to hold igennem det meste af kampen i Nørresundby.

Kun mod slutningen af første halvleg og i starten af anden halvleg var der føringer på tre mål til hjemmeholdet. Vendsyssels største føring lød på 3-1 efter godt tre minutter.

Christina Pedersen, kampens helt store oplevelse og topscorer med 13 mål, udlignede for Vendsyssel med 75 sekunder igen. 40 sekunder før tid bragte Mille Eisenhardt EH Aalborg foran med sit eneste mål i kampen.

Gæsterne havde masser af tid til udligne, men tabte bolden i højre side af banen. Måske var der et frikast i den situation. Det mente flere i Vendsyssel-lejren, som også kunne konstatere, at de orangeblusede rendte ind i fire udvisninger i kampens sidste 25 minutter, mens EH Aalborg helt undgik udvisninger i den tætte og afgørende fase af kampen.