Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel vinder med otte mål over SønderjyskE

Topholdet Vendsyssel Håndbold vandt lørdag med 30-22 ude over SønderjyskE, som ligger på tredjepladsen i kvindernes 1. division. Et resultat, som skærer det ud i pap, at Vendsyssel er en brandvarm oprykningskandidat til HTH Ligaen.

 

Cheftræner Kent Ballegaard er dog ikke helt tilfreds.

- Plus otte på udebane mod rækkens nr. tre er et meget, meget godkendt resultat, men jeg synes, vi mangler den rette fokus igennem alle 60 minutter. Den fokus skal vi bruge for at gå hele vejen, og derfor kan jeg heller ikke være helt tilfreds, siger Kent Ballegaard til Kanal Frederikshavn.

Allerede efter 17 minutter førte gæsterne med 10-4, og nærmere end tre mål kom SønderjyskE aldrig.

- Vi skal altid gå efter mere i alle facetter, og det er læringen af dagens kamp. Men naturligvis er jeg meget stolt og tilfreds med sejrene over SønderjyskE og Bjerringbro, der på papiret var et par store udfordringer. Men substansen og niveauet er rigtig højt, og det skal pigerne også have ros for, mener Kent Ballegaard.

Med sejren er Vendsyssel fortsat to point foran liganedrykkerne Ringkøbing. Netop de to hold mødes i sidste spillerunde lørdag 11. april i DRINX Arena i Syvsten. Som stillingen er nu, rykker Vendsyssel op med mindst uafgjort mod Ringkøbing.

- Nu tager vi nogle fortjente og kærkomne fridage, og så er vi klar igen om 14 dage, når Ringsted kommer på besøg, udtaler Kent Ballegaard.

Vendsyssels målscorere i Aabenraa:
Nadja Lærke Jensen 7
Christina Pedersen 5
Ida Andersen 4
Henriette Hansen 4
Cecilie Termansen 3
Mette Bejder 3
Elin Thorsteinsdottir 2
Sofie Sletskov 1
Lisa Frey 1

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close