Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Vendsyssels herrer fik bøllebank af tophold

Casper Holmen (nr. 7) har scoret et af sine ni mål for Elitesport Vendsyssel. Skives dirigent Tobias Rasmussen (nr. 24) har for en gangs skyld ikke styr på situationen.
Det var en trøst for Elitesport Vendsyssel, at anden halvleg blev vundet mod Skive fH. Men dog en meget lille trøst. For Skive spillede vendelboerne ud af banen i første halvleg, og de nøgne cifre i kampen i Park Vendia i herrernes 1. division i håndbold blev 23-36 (7-21).

 

Skive kom som et af rækkens to tophold, og de spillede virkelig om et tophold fra kampens start. Hurtig boldomgang i angrebene, påpasseligt forsvarsspil og en supermålmand i Magnus Brandbyge satte fuldstændig hjemmeholdet til vægs. Skive var foran 8-0, inden ESV overhovedet fik scoret, og gæsterne præsterede simpelthen fremragende spil med Tobias Rasmussen som en smart dirigent.

Men en Skive-føring på 14 mål var pausen måtte anden halvleg naturligvis blive en transport-etape frem mod den uundgåelige udesejr, og cheftræner Morten Holmen benyttede lejligheden til at lade nogle af spillerne fra anden række få kamptræning.

På et ESV-hold, hvor mange havde en svær aften, var Casper Holmen mest fremtrædende. Ikke blot som topscorer, men også som styrmanden, der trods svære odds sled med at sætte både sig selv og medspillerne i scene.

ESV har - med seks kampe igen - seks point op til en plads over nedrykningsstregen.

Elitesport Vendsyssels målscorere:

Casper Holmen 9
Magnus Rasmussen 4
Niels-Jacob Thing 3
Nicolai Leth Klinge 2
Mads Espensen 1 Mikkel Krogshede 1
Steffan Stollig 1
Frank Pedersen 1

 

BillederTilføj billede


FOTO: ESV

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close