Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Venstre giver 5.000 kr. til Danmarks Veteraner

På Danmarks nationale flagdag, 5. september, valgte Venstre i Frederikshavn Kommune at vise sin støtte til Danmarks Veteraner. Det kom der et pænt beløb ud af. I denne uge overrakte Venstre derfor 5.000 kroner til Danmarks Veteraner Limfjorden.

 

Venstre arrangerede 5. september en gåtur med start fra Orlogshjemmet, rundt i Bangsboskoven og videre op på Pikkerbakken. Deltagerne betalte for at være med.

Der blev i alt samlet 1800 kroner ind, men Venstre i Frederikshavn Kommune valgte efterfølgende at runde beløbet op til 5.000 kroner. Byrådskandidat Klaus Hjulmand overrakte pengene til Ole B. Nørholt, som er formand for Danmarks Veteraner Limfjorden.

Pengene skal bruges på Orlogshjemmet på Understedvej i Frederikshavn. Det er et af de faste mødesteder for Danmarks Veteraner Limfjorden, som den sidste tirsdag i hver måned afvikler café fra kl. 17-20.

Pårørende er velkomne til en snak, kaffe og kage, og derudover er der grillaften og andre hyggelige sammenkomster.

- Overskuddet vil blive brugt til et arrangement i samråd med de veteraner, som kommer på Orlogshjemmet. En stor tak til Venstre og Mette Hardam for deres tanke for veteraner, siger Ole B. Nørholt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close