Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.03.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Venstre klar til at kigge på lokale hjælpepakker

Mette Hardam (V): - Denne situation tåler ikke politisk fnidder, men samarbejde.
Mette Hardam, gruppeformand og borgmesterkandidat for Venstre i Frederikshavn Kommune, har skrevet dette indlæg: Frihed er vigtigt. Det er fællesskab også! Lige nu står vores allesammens sundhed i første række.

 

Frihed er noget af det ypperste vi har - og fællesskab er det der får os igennem denne krise.

Når vi f.eks. beder vores teenagere om at blive hjemme og dermed fratager dem friheden, så gør det ondt. Ungdommens frisind og urørlighed er netop det, der holder Danmark kørende. For uden de unges lyst til livet, ja så kan det hele jo være det samme.

Men lige nu skal vi voksne tage ansvar, også politisk.

Venstres byrådsgruppe bakker op om de tiltag, som tages i Frederikshavn Kommune netop nu - denne situation tåler ikke politisk fnidder, men samarbejde..!

Venstre er bekymrede som alle andre.

Bekymret over vores borgeres sundhed, medarbejdere i offentlige og private virksomheder, vores selvstændige erhvervsdrivende, vores foreninger og institutioner - ja vi er bekymrede for alle!

Politisk har vi en meget stor opgave foran os for at få Frederikshavn Kommune ud på den anden side bedst mulig - vi er klar til at kigge på og deltage i lokale hjælpepakker til for eksempel foreningslivet og erhvervet. Måske kan vi fremrykke anlægsinvesteringer til fordel for vores lokale håndværkere med videre.

Men lige nu skal vi lytte til Dronning Margrethes appel til os - vi skal stå sammen - hver for sig.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close