Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Venstres kandidater til kommunalvalget 2021

Pia Karlsen fik ikke stemmer nok til at komme ind i byrådet i 2017.
Venstre i Frederikshavn Kommune har i dag præsenteret 12 kandidater til kommunalvalget 16. november i år.

 

Tre fra den nuværende byrådsgruppe genopstiller ikke. Det drejer som tidligere omtalt om Helle Madsen og Jytte Høyrup, og i dag er det desuden kommet frem, at den tidligere DF'er Flemming Rasmussen forlader byrådet.

Pia Karlsen fra Skagen forsøger at gøre politisk comeback. Hun røg ud af byrådet ved valget i 2017. På listen finder man blandt andet også Ulla Mosich, indehaver af Aalbæk gl. Kro og bestyrelsesformand i Turisthus Nord, uddannelsesleder Jan Bjeldbak, Frederikshavn Gymnasium, regionsrådsmedlem Henrik Buchhave og tidligere spidskandidat for Liberal Alliance Klaus Hjulmand.

- Vi ser frem til at indbyde holdet til at sætte retning for Venstre i Frederikshavn Kommunes vej mod valget i november. Denne retning skal holdet sætte sammen med vores spidskandidat Mette Hardam, der som bekendt er valgt tilbage i efteråret 2019. Vi glæder os over, at vi har en skøn fordeling af alder, geografi og køn. Vi oplever, at der stadig er borgere i Frederikshavn Kommune, der ønsker at bruge deres tid på politik. Dette kan ses af den forholdsvis store andel af nye kandidater på vores hold, udtaler kommuneforeningsformand Louise Jæger.

Ud over 12 byrådskandidater har Venstre to kandidater til regionsrådsvalget. Flere kandidater præsenteres i næste opstillingsrunde tættere på sommeren.

- Her er vi allerede bekendt med, at vi har kandidater, der kandiderer til at komme med på holdet. Det er rigtig glædeligt, at vi har så stærkt et hold, og vi glæder os til at komme i arbejdstøjet og arbejde frem mod et fortsat godt og solidt liberalt svar på den politik, der føres p.t., siger Louise Jæger.

Kanal Frederikshavn erfarer, at byrådsmedlem Asger Mortensen fra Sæby er en af dem, som forventes på kandidatlisten senere i år.

Holdet til kommunal- og regionsvalget ser dags dato således ud (kandidaterne er nævnt i vilkårlig rækkefølge):

Mette Hardam – spidskandidat kommunalvalg
Klaus Hjulmand – Frederikshavn, kommunalvalg
Niels Peter Dam Jakobsen – Sæby, kommunalvalg
Jørgen Engbjerg – Voerså, kommunalvalg
Pia Karlsen – Skagen, kommunal- og regionsvalg
Ib Falkenbjerg – Sæby, kommunalvalg
Jan Bjeldbak – Frederikshavn, kommunalvalg
Peter Sørensen – Skagen, kommunalvalg
Henrik Buchhave – Thorshøj, kommunal- og regionsvalg
Ulla Mosich - Ålbæk, kommunalvalg
Lone Haugaard – Østervrå, kommunalvalg
Lars Mellemkjær – Skæve, kommunalvalg
Jens Borup – Skagen, kommunalvalg

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close