Gå til hoved-indhold
12. oktober 2023 - kl. 20.10

Verdensballetten i Skagen fremrykkes næste år fra mandag til søndag

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Verdensballetten ved Den Tilsandede Kirke i Skagen flytter næste år fra mandag i uge 29 til søndag i uge 28. Samtidig begynder forestillingen kl. 18.00 i stedet for kl. 19.30.

Det betyder, at Verdensballettens forestilling i Skagen i 2024 finder sted søndag 14. juli kl. 18.00. Billetsalget åbner 4. december.

- Skagen er Verdensballettens arnested. Det var her, det hele begyndte, og vi føler meget stærkt, at Skagen er fundamentet for Verdensballettens virke. For at imødekomme både publikum, sponsorer og logistik har vi valgt at flytte forestillingen fra mandag til søndag. Vi er mæsten stadig i uge 29, og når vi melder det ud allerede nu, håber vi også på, at publikum kan passe ændringen ind i deres planer for sommeren 2024. Samtidig har det også været et ønske, at forestillingen begynder lidt tidligere, så den sene aftenkulde ikke når at bide sig fast. Det nye tidspunkt gør det også muligt for publikum at spise på en af Skagens mange gode restauranter efter forestillingen - og naturligvis er det stadig muligt at tage sin picnickurv med og gøre forestillingen til en skovtur, fortæller operasanger Jens-Christian Wandt, leder af Verdensballetten.

Han glæder sig til snart at løfte sløret for Verdensballetten 2024, steder, program, medvirkende og mere information.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...