Gå til hoved-indhold
24. marts 2023 - kl. 13.03

Verdensklasse-bluesmand gæster Blues Heaven

  • 1 af 2
    FOTO: Presse
  • 2 af 2
    Bernard Allison blev født 1965 i Chicago, og han fik bluesmusikken ind under huden allerede som knægt.
Af: Michael Frederiksen

Den 17. udgave af bluesfestivalen Blues Heaven, som finder sted 10.-11. november i Arena Nord i Frederikshavn, præsenterer i dag yderligere fire navne.

Bernard Allison, Slam Allen, Dylan Triplett og Knock-Out Greg & The Scandinavian Flames er tilføjet programmet i Arena Nord.

Koncertarrangør Peter Astrup glæder sig til præsentere Bernard Allison.

- Der er intet som lyden af en verdensklasse-bluesmand, og dette er en kunstner, der har blues i blodet fra fødslen. Bernard Allison blev født 1965 i Chicago, og han fik bluesmusikken ind under huden allerede som knægt, når han tog med sin far Luther Allison på arbejde og mødte folk som Muddy Waters, Albert King og Willie Dixon, fortæller Peter Astrup.

Slam Allen er en budbringer af musik og kærlighed. Dylan Triplett er en 22-årig sanger fra i St. Louis-området med en eksplosiv vokal-spændevidde på fire og en halv oktav. Efter 30 år er Knock-Out Greg stadig et af topnavnene på de skandinaviske bluesscener. Hans sjælfulde vokal, knivskarpe guitarspil og fede mundharmonika-tone har forbløffet bluesfans overalt.

Igennem de seneste fire år har Blues Heaven haft blæsesektionen "The Bender Brass" på festivalen for at være til rådighed for de bands, der ønsker at tilføje et ekstra "krydderi" til musikken. The Bender Brass er dog forhindret i år.

- Det er med stor glæde, at der er fundet en værdig afløser. The Texas Horns har spillet og optaget albums med hundredvis af kunstnere og var senest på verdensturne med Jimmie Vaughan, oplyser Peter Astrup.

Udover de 17 bands, der gæster Arena Nord, er der igen populære koncerter i Maskinhallen og Freddy’s Bar i Frederikshavn. Der er to koncerter torsdag aften, fredag og lørdag middag i Maskinhallen, samt to koncerter på Freddy’s Bar lørdag middag. Kapaciteten på disse koncerter er under 200 personer, så det anbefales at sikre sig billet i god tid.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...