Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

- Vigtigt, at vi investerer og ser muligheder

World Company Sports Games holdes i Sæby, Skagen og Frederikshavn i 2026. Der forventes 3.000 deltagere.
Et enigt Økonomiudvalg, som består af Konservative, Venstre og Socialdemokratiet, bekræftede på dagens møde at give et bidrag på 1,5 millioner kroner til afvikling af World Company Sports Games (VM i firmaidræt) i Frederikshavn Kommune i 2026.


 

Beslutningen i dag var en bekræftelse af den tilkendegivelse, som Økonomiudvalget gav i 2019. Beløbet er således allerede afsat i budgettet i 2022 og overslagsårene.

- Nu er det en realitet, at verdensmesterskabet kommer til Frederikshavn Kommune, hvilket Økonomiudvalget glæder sig over, da det betyder aktiviteter i hele kommunen, skriver Birgit S. Hansen (S), Mette Hardam (V) og John Lamp Henriksen (C) i en fælles pressemeddelelse.

Baggrunden for beslutningen om at spare op til og yde tilskuddet er, at det vil betyde væsentlig omsætning i hele kommunen i form af handel, overnatninger og restaurantbesøg. Det anslås at give en lokal omsætning i kommunen på mindst 30 millioner kroner.

- Selv i en tid med stram økonomi er det vigtigt, at vi investerer og ser muligheder for understøttelse af vores virksomheder, og derudover ser vi en stor brandingværdi, som strækker sig ud over landets grænser, da deltagerne kommer fra mange forskellige lande, påpeger Birgit S. Hansen (S), Mette Hardam (V) og John Lamp Henriksen.

World Company Sports Games holdes i Sæby, Skagen og Frederikshavn i 2026. Der forventes 3.000 deltagere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close