Gå til hoved-indhold
14 september. 2023

Viktor Axelsen er ude, men 21-årig VEB-spiller er i kvartfinalen i Hong Kong

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Elite Badmintons Magnus Johannesen har i dag kvalificeret sig til kvartfinalerne i Super 500-turneirngen Hong Kong Open. Verdens bedste spillere er med i turneringen. Det gælder blandt andre Viktor Axelsen og Anders Antonsen, men de er begge ude af turneringen inden kvartfinalerne.

I anden runde, som blev spillet torsdag formiddag (dansk tid) vandt VEB-spilleren 10/21, 21/19, 22/20 over Wang Tzu Wei fra Taiwan, der er 26 på verdensranglisten, hvor Magnus Johannesen ligger nr. 32.

Den 21-årige VEB-spiller, som har fået sin badmintonopdragelse i Brønderslev, var bagud 14/18 i tredje sæt og overlevede to matchbolde. Den anden matchbold vandt han uden at spille, idet modstanderen fik en pointstraf for at trække tiden gentagne gange.

- Det var en mega fed sejr. Det var en kamp med mange pauser og knap så lange dueller, så det var rigtigt fedt, at jeg kunne hive sejren hjem, selv om det var svært, siger Magnus Johannesen.

I morgen venter Ng Tze Yong fra Malaysia, som er nr. 20 i verden.

- Jeg har trænet lidt med ham på en træningslejr i Malaysia i december, men jeg har aldrig spillet kamp mod ham. Det bliver spændende. Han har spillet to rigtigt gode kamp hernede og har et højt topniveau, lyder vurderingen fra Magnus Johannesen.

VEB havde to spillere mere i aktion i dag i Hong Kong.

Damsinglen Kirsty Gilmour var tæt på den helt store overraskelse, men VEB-spilleren tabte 24/26 i tredje sæt til nr. to på verdensranglisten, japaneren Akane Yamaguchi. Kirsty Gilmour havde to matchbolde.

Til gengæld er Beiwen Zhang videre til kvartfinalerne. Hun vandt i tre sæt over Aya Ohori fra Japan.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...