Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Vild vinterferie: Alle feriehuse er udlejet

Bent Becker Christensen: - Vi har aldrig set noget lignende i vinterferien.
Bent Becker Christensen har vundet DM-guld i ishockey, og han ligner næsten en mand, som står med DM-trofæet, når han fortæller, at Turisthus Nord i denne uge melder alt udsolgt, når det gælder feriehuse i Toppen af Danmark - feriehuse.dk.

 

- Vi har aldrig set noget lignende i vinterferien. Det svarer jo nærmest til højsæson, smiler en lykkelig Bent Becker Christensen, som siden 2017 har været afdelingsleder for Turisthus Nords feriehusudlejning.

Mens de fleste nordjyder først har vinterferie i næste uge, holder næsten alle andre danskere vinterferie i uge 7, og de søger i stor stil mod Skagen, Sæby og Frederikshavn.

- Sammenlignet med sidste år har vi næsten seks gange så mange bookinger, og det samme gælder vores omsætning, oplyser Bent Becker Christensen.

Han er ikke i tvivl om, at folk trænger til at komme ud og lidt væk hjemmefra.

- Vi har haft et år med corona samt en hård efterårs- og vinterperiode med hjemmearbejde og skolegang. Nu er der endelig en mulighed for fortsat at følge restriktioner i en anden by og i et andet hus, men i andre omgivelser, siger Bent Becker Christensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close