Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Vind 3 x 2 billetter til Flyning Superkids

Flying Superkids optræder søndag eftermiddag i Arena Nord i Frederikshavn.
Søndag eftermiddag kommer Flying Superkids til Frederikshavn. Kanal Frederikshavn udlodder 3 x 2 billetter til showet, som byder på hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde. Med andre ord: En oplevelse for hele familien som afslutning på vinterferien.

 

De dygtige gymnaster fra Flying Superkids besøger Arena Nord i Frederikshavn søndag 23. februar kl. 14.00. Der er kun få billetter tilbage, men vi udlodder altså 3 x 2 billetter til showet.


Publikum kan glæde sig til håndstand på et tårn af stole, lysende hulahopringe, tricking, perfekt koreograferede danse og imponerende saltomortaler og flik flakker i højt tempo.

Flying Superkids har bare det hele. Der er tale om et unikt show med et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der får superbørnene til at flyve gennem luften i et hæsblæsende tempo. Showet byder også på en stor teknisk produktion og et flot lysshow.

Flying Superkids begyndte i 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen.

- I dag er vi stadig flagskibet i en traditionel almennyttig gymnastikforening. Men vi er også et "eksport-hit", som har eksponeret dansk gymnastiktradition i over 35 lande, oplyser Flying Superkids på deres hjemmeside.


Flying Superkids består af cirka 55 børn og unge i alderen 7-21 år, der skiftes til at optræde, og gymnasterne i forestillingen går alle i ganske normale skoler og gymnasier.

Skriv i kommentarfeltet, hvem du vil invitere med, hvis du vinder. Vinderne offentliggøres på torsdag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close