Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.01.2021 | Af: Peter Marquard

Vinoble gør klar til stor renovering af butikken

Hos Vinoble i Havnegade i Frederikshavn er det tid til forandring og fornyelse. Butikken vil i de næste par uger gennemgå en større renovering.


 

Derfor holder butikken lukket fra onsdag 13. januar. Mandag 25. januar slår Vinoble dørene op til en helt ny butik.

- Vores butik vil i den næste tid gennemgå en større renovering, og vi vil derefter åbne dørene til en ny og spændende forretning med ny interiørafdeling, eksklusivt skattekammer, stor te- og kaffeafdeling og meget andet. Den nye butik bliver rammet ind med nyt gulv, nye farver og en gennemgribende dejlig atmosfære, hvor man kan nyde en kop kaffe eller te, mens man handler, fortæller Anders Roulund Sørensen fra Vinoble.

I perioden, hvor butikken er lukket, kan der stadig handles online på www.vineonline.dk, og der er samtidig mulighed for at ringe og afgive bestilling på telefon 98420413 med afhentning direkte fra lageret, så alle restriktioner i forbindelse med COVID-19 overholdes.

Trods COVID-19 har Vinoble flere arrangementer i støbeskeen.

- I løbet af sommeren 2021 har vi allerede flere aftaler om vin- og romsmagning på plads, og vi glæder os til at byder vores gæster indenfor i vores nye butik, siger Anders Roulund Sørensen.

Der er mulighed for at følge med i renoveringen fra start til slut på Vinobles facebookside.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close