Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Vinterferien er lig med fem dages fodboldcamp

For 30 friske fodboldrenge er vinterferien lige med fem dages fodboldcamp i Frederikshavn.

 

Søndag morgen mødte 30 drenge fra U14-truppen ind til fem dages camp, hvor der alle dage er besøg af to gæstetrænere fra FC Midtjylland.

Træningscampen har fokus på hele det moderne fodboldspil. De første dage handler det om tekniske kompetencer, hvor første touch/vendinger/pasninger skal trænes.

Derefter bliver det mere taktisk med defensiv organisation med pres lavt/middel og højt samt taktisk opbygning fra målmanden.

Sidst på ugen bliver det mere afslutningsspil på den sidste tredjedel af banen.

Alle træningspas bliver startet med video af den kommende træning, og hver dag bliver der restitueringsøvelser, så alle er klar til dagen efter.

Spillerne møder ind hver dag kl. 8.00, hvor dagen startes med fælles morgenmad, og der bliver spist fælles frokost, som forældrene står for. Der er også arrangementer alle aftener.

Udover de to gæstetrænere fra FCM er U14-truppens cheftræner, Bent Kristensen, ansvarlig for campen, hvor også gruppens målmandstræner, Peter Redder, deltager alle dage sammen med de andre trænere/ledere.

U14 stiller i den kommende sæson op i den stærke Liga 2A, som der kun findes to rækker af i Jylland/Fyn. Andetholdet stiller op i Liga 5.

Træningscampen er kommet i stand i samarbejde med gruppens samarbejdspartner KidsAid. Første weekend i marts holder Bangsbo Freja igen KidsAid VinterCup. Denne gang for andetholdet, hvor der igen vil blive mange spændende kampe på klubbens fine kunstgræsbane.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close