Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

VM-fodboldfest på Sæbygård Skoleafdeling

Se flere fotos under artiklen.
Tirsdag eftermiddag var der gang i den på Sæbygård Skoleafdeling, selvom klokken for længst havde ringet ud. Skolen havde omlagt de sidste to lektioner til VM-optakt til Danmarks kamp mod Tunesien.

 

Fra middagspausen og resten af skoledagen stod den på forskellige aktiviteter og værksteder. Der var alt fra karaoke med VM-sange, skyd på mål-konkurrence, VM-quiz til portrættegning med klaphat.

Alle skolens klasser fra 5. klasse til 9. klasse samt G- og Heldagsklassen deltog i de mange værksteder. Det var også muligt at købe en klassisk stadionplatte med pølse og brød tilberedt på grill i skolens grønnegård. Til dessert havde skolens valghold i madkundskab på 8. årgang bagt fodboldkage, så ingen skulle se kampen på en tom mave.

Byens forretninger havde været gavmilde med sponsorgaver, så der var præmier til for eksempel den bedst udklædte klasse.

Kl. 14.00 sang godt 250 elever med på nationalsangen, da kampen mellem Danmark og Tunesien gik i gang i Qatar.

- Stemningen var god igennem alle 90 minutter, og selvom vi godt kunne have tænkt os et andet resultat, vil det være en kamp, vi sent vil glemme på Sæbygård Skoleafdeling, siger Mette Holm Sønderby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close