Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Wendell løb det bedste program af alle

Fra venstre ses Camilla Langagergaard, Wendell Hansson-Östergaard og Maiken Christensen.
Wendell Hansson-Østergaard fra Skøjte og Sports forening Nord (SOS NORD) i Frederikshavn løb det bedste program af alle ved det Jysk-Fynske Mesterskab i kunstskøjteløb.

 

Han løb et fejlfrit langt program med tre trippelspring og et fantastisk flow. Han tog personbedste i både det lange program og det samlede resultat.

Dog var det ikke kun Wendell Hansson-Østergaard, der løb et super flot løb.

Det gjorde Camilla Langagergaard også. Med sit charmerende program og høje spring sikrede hun sig en overbevisende guldmedalje om halsen.

I samme række leverede Mathilde Zinn et program fyldt med fart, og hun landede blandt andet en flot landet axel. Hun havde desværre musikproblemer, som mange løbere havde i denne konkurrence, og det gjorde, at hun endte med en 11. plads.

Viktoria Jakobsen landede to axels, men også Viktoria havde problemer med musikken og endte på en 12. plads.

Laura Dollerup var en anden løber fra SOS Nord, som klarede sig flot i senior K1 rækken. Hun fik også personbedste og det var et stort spring ned til anden pladsen. Hun leverede et stærkt og sikkert program med flotte høje spring, som gav hende endnu en guldmedalje med hjem.

Maria Langagergaard leverede et sikkert løb med god indlevelse og flotte spring. Hun fik dog en pirouette streget, hvilket kostede hende en medalje.

Næste løber var Nynne, som havde en flot yndefuld udstråling med fine spring. Det stråler om Nynne, når hun løber sit program. Man kan bare se, at hun elsker at skøjte.

Til sidst kæmpede Silke Skrubbeltrang sig godt igennem sit program. Det placerede dem som fire, fem og syv i Junior K1 rækken.

Chilie Vejrum Terp havde desværre også problemer med musikken. Det lykkedes hende alligevel at sætte personbedste på trods af fejl, og hun endte på en fjerdeplads i sin række.

Maiken Christensen skulle konkurrere tidlig søndag morgen. Hun løb ikke helt optimalt, som hun plejer, men fik stadig leveret flotte spring og pirouetter, som gav hende en bronzemedalje om halsen.

Storesøster Malene Christensen skulle løbe samme dag. Hun leverede et program spækket med charme, hvilket gav hende en niendeplads.

Klubkammeraten Mille Frihauge, som også løber i junior K2, fik personbedste og leverede et godt program med høje spring og indlevelse, men dog med nogle tekniske fejl. Hun snuppede pladsen lige foran klubkammeraten og endte på en ottendeplads.

Babeth Hansson Østergaard, som ellers skulle have konkurreret i Junior-rækken, blev desværre syg, men vender stærkt tilbage til DM om to uger i Rødovre.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close