Gå til hoved-indhold
23 januar. 2023

Wendell vinder sølv på isen i Beograd i Serbien

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    På billedet ses Wendell Hansson-Östergaard (t.v.) sammen med Deyan Miahylov og Yoanis Apostolu, begge fra Bulgarien.
Af: Michael Frederiksen

Wendell Hansson-Östergaard, SOS Nord, opnåede i weekenden en imponerende andenplads i en international konkurrence i Beograd i Serbien. Det gik derimod ikke så godt for landsholdsløberen Babeth Hansson-Östergaard, ligeledes SOS Nord. Hun ramte ikke sit topniveau.

Det var første gang, at Wendell Hansson-Östergaard skulle ud og prøve kræfter mod andre nationer i det sværeste niveau i sin række. Det var meget spændende for ham at møde nationer som Ungarn og Bulgarien.

Træningerne var noget anderledes for SOS Nord-løberen, da det ikke er så tit, han er sammen med andre dygtige drenge. Men da konkurrencen gik i gang, holdt Wendell Hansson-Östergaard nerverne i ro og leverede to fantastiske programmer.

Han øgede igen sin personlige rekord, og leverede fire triple-spring i det lange program. Wendell Hansson-Östergaard vandt en flot sølvmedalje i rækken, hvor Bulgarien tog både guld og bronze.

Babeth Hansson-Östergaard havde nogle fantastiske træningspas. Medaljeduften kunne fornemmes, når man kiggede på, hvad konkurrenterne leverede. Hun blev da også interviewet til serbisk TV.

Det var kun Babeth Hansson-Östergaards tredje konkurrence i denne sæson, som har været præget af ekstreme sygdomme og problemer med skøjterne. Måske derfor sad hendes nerver uden på tøjet. Hun leverede to programmer, der var langt under sit niveau, men alligevel placerede hun sig på en 10. plads på grund af sit utrolige skating skills, som har et meget højt internationalt niveau, og det kunne dommerne se på trods af hendes kiksere.

30 løbere fra 11 nationer deltog i Babeth Hansson-Östergaards række.

I starten af februar tager søskendeparret afsted til Reykjavik, hvor der bliver afviklet "The Nordics".

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...