Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

WH-fan til WH-kaptajn: Skal du snart giftes?

Det koster Rasmus Søndergaard seks pølser med brød, hvis Frederikshavn White Hawks vinder DM-guld i denne sæson.
Har du planer om snart at skulle giftes? Det er ét er fem spørgsmål, som Frederikshavn White Hawks' kaptajn, Rasmus Søndergaard, svarer på i denne artikel inden sæsonpremieren i morgen eftermiddag mod Rødovre.

 

Kanal Frederikshavn spurgte WH-kaptajnen, om han var klar til at svare på fem spørgsmål fra vores læsere, og det tøvede han ikke med at sige ja til.

Jesper Laursen: "Synes du, Morten Green er en klog mand (da han spår WH som mester)?"

- Det lyder da meget fornuftigt, men der er lang vej. Jeg ved ikke, om vi er favoritter. Jeg tror, det er den mest uforudsigelige sæson i mange år. Næsten alle hold virker stærkere end sidste år. Det er som om, at der er en bedre økonomi i klubberne og et højere niveau. Men jeg giver helt sikkert Morten Green to stegte med brød, hvis han får ret. Han må også godt få en øl til, smiler Rasmus Søndergaard.

Kim Zabi Sørensen: "Hvad synes du om niveauet af alle de udlændinge, som spiller i den danske liga?"

- Generelt bliver de bedre for hvert år, men selvfølgelig kan de ikke alle ligge nr. 1 på topscorerlisten. På papiret ser de dog stærkere ud i år. Det gælder blandt andet Rødovre, som vi møder søndag. De har bedre udlændinge i år. Ikke mindst Virtala-brødrene bliver spændende at følge.

Mads Boe Larsen: "Bør lønloftet forhøjes, så det kan blive mere attraktivt for udlændinge at spille i Danmark?"

- Jeg ser både fordele og ulemper. Jeg frygter, at afstanden mellem klubberne bliver større, og det gør ligaen mindre attraktiv. Omvendt vil vi kunne tiltrække lidt bedre spillere og måske skabe endnu bedre vilkår for de danske spillere. Det vil måske give et afkast på landsholdet.

Tadeas Galansky (ja, White Hawks' stærke keeper): "Rasmus is Tadeas Galansky your favorite import this year?"

- Ha-ha. "Tad" er generelt min favoritspiller, når han stopper pucken. Jo flere han stopper, jo gladere er jeg for ham. Der er ingen tvivl om, at han er en klassespiller - måske endda ligaens bedste målmand. Jeg giver også gerne ham to stegte med brød og en øl, hvis vi bliver mestre. Faktisk vil jeg give ham en øl, hver gang han holder nullet.

Julie Rønnest: "Nu til et af de mere vigtige spørgsmål: Har du planer om snart at skulle giftes?"

- Det er en Amalies (Rasmus Søndergaards kæreste, red.) veninder. Ha-ha. Det ligner bestilt arbejde. Der er jeg nok lidt langsom i optrækket. Det kommer, når det kommer.

Kan vi lave en aftale om, at I gifter jer, hvis I vinder DM-guld i denne sæson?

- Neeeeej, men jeg giver hende gerne to stegte med brød, som hun kan få lov til at spise sammen med Green og Galansky.

White Hawks indleder sæsonen søndag kl. 15.00 i Nordjyske Bank Arena mod Rødovre, som fredag aften åbnede sæsonen med en sejr på 3-2 over Odense efter forlænget spilletid.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close