Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

WH forlænger aftalen med Sebastian Brinkman

Sebastian Brinkman: - Det var ikke en svær beslutning for mig, da jeg hørte om klubbens interesse for at forlænge, for det har været et godt match indtil nu, både på og uden for banen. Foto: Danmark Ishockey Union
Den 23-årige aalborgenser Sebastian Brinkman fortsætter to år mere i Frederikshavn White Hawks. Parterne har netop underskrevet en ny aftale.

 

Det er bemærkelsesværdigt, at kontrakten er to-årig. Under cheftræner Jari Pasanen er der - med få undtagelser - primært lavet ét-årige kontrakter. Kun tre spillere har i dag aftaler, som rækker ud over denne sæson. Brinkman bliver den fjerde.

Han skiftede inden denne sæson fra Aalborg Pirates til Frederikshavn White Hawks, hvor han indtil videre er noteret for seks mål og seks assister.

- Han har i det hele taget leveret på et rigtig fint niveau. Hans hurtighed er hans helt store force, og han har udviklet sig i stor positiv retning i mange af spillets facetter. Vi har en stor tro på, der kan lægges et lag eller to mere på Brinkmans udvikling, og det er en dedikeret ung mand, der møder op hver eneste dag til træning for at yde sit bedste og for at blive endnu bedre. Han er samtidig en rigtig god fyr, der er med til at bidrage til den gode stemning der hersker i omklædningsrummet, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse.

Selv siger Sebastian Brinkman om forlængelsen:

- Det var ikke en svær beslutning for mig, da jeg hørte om klubbens interesse for at forlænge, for det har været et godt match indtil nu, både på og uden for banen. Jeg er sikker på, der er en masse at bygge videre på i fremtiden. Jeg glæder mig til at se, hvor vi kan tage holdet med hen i år og i de kommende sæsoner.

Elite Nord Frederikshavn A/S forventer snarest at kunne offentliggøre flere kontraktforlængelser med den nuværende spillertrup.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close