Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

WH skriver kontrakt med Christopher Frederiksen

Christopher Frederiksen har lavet en kontrakt for resten af sæsonen plus to år mere.
Flere dødsfald og alvorlig sygdom i nærmeste familie samt COVID-19 satte en stopper for ishockeyspilleren Christopher Frederiksens eventyr i den franske klub Amiens. Nu vender den 26-årige frederikshavner hjem til Frederikshavn White Hawks, oplyser Elite Nord Frederikshavn i en pressemeddelelse.

 

Går alt efter planen, vil han allerede i morgen aften trække trøje nummer 49 ned over hovedet i tv-kampen ude mod Rungsted Seier Capital.

Parterne har lavet en kontrakt for resten af sæsonen plus to år mere.

- Vi kalder det et scoop og glæder os ualmindelig meget til at få Christopher hjem igen. Hans seneste sæson for White Hawks kastede hele 43 point af sig, hvor han var i en giftig kæde med Dane Fox og Aleksandr Bumagin, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S.

Selv siger Christopher Frederiksen om sin tilbagevenden til Frederikshavn White Hawks:

- Det kommer ikke som nogen hemmelighed, at vi selvfølgelig også har været underlagt COVID 19 i Frankrig. Vi har i en længere periode kun måtte forlade hjemmet i én time i døgnet. Det har haft store konsekvenser for ishockeyen dernede, som aldrig rigtig kom i gang. Men når det så er sagt, har vi i den nærmeste familie været præget af flere dødsfald og alvorlig sygdom det seneste års tid. Det har kostet mange søvnløse nætter og sat samvittigheden på prøve. Senest ramte det et nært familiemedlem, som siden 1. januar har været indlagt på intensiv afdeling, og det var bare dråben.

- Amiens har været en kæmpe oplevelse, både for mig og min lille familie, og helt sikkert noget jeg ikke vil udelukke i fremtiden. De har haft stor forståelse for min situation, og der skal lyde en kæmpe tak til både folk på, bag og omkring isen. Det har været en fornøjelse.

Christopher Frederiksen returnerede til byen sent tirsdag aften.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close