Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2020 | Af: Michael Frederiksen

WH spiller i morgen: Spillerne glæder sig

- Spillerne var glade, da vi overbragte dem nyheden, og de glæder sig til at komme i kamp.

 

Det siger René Jørgensen, Sales Manager i Frederikshavn White Hawks, i en kommentar til, at opgøret i Metal Ligaen i morgen aften mellem Frederikshavn White Hawks og Herning Blue Fox spilles som planlagt.

Det vides endnu ikke, om der bliver lukket tilskuere ind til kampen.

Borgerne i Frederikshavn Kommune må igen bevæge sig frit i landet, og dermed træder White Hawks med øjeblikkelig virkning "ind i spillet" igen, oplyser Metal Ligaens hjemmeside.

Det betyder ligeledes, at kampen mellem White Hawks og Herning Blue Fox gennemføres i morgen. Det bekræfter ligachef Kim Pedersen, der har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund, som igen har været i dialog med Kulturministeriet.

- Vi glæder os over, at Frederikshavn igen kan træde ind i Metal Ligaen og at de kommende kampe kan afgøres på sportslig korrekt vis, siger Kim Pedersen.

Netop fredag aften uddeles den sidste billet til Final4. White Hawks er på femtepladsen 0,5 point efter SønderjyskE. Det vil sige, at høgene skal have ét point mere end sønderjyderne, som hjemme møder formstærke Esbjerg Energy. Herning ligger nr. seks - uden chance for Final4.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close