Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

White Hawks forlænger med Nikolaj Krag

Nikolaj Krag har lavet 27 og 29 point i grundspillet i sine to første sæsoner i Frederikshavn. Foto: iShoot.dk
22-årige Nikolaj Krag Christensen er klar til sin tredje sæson i Frederikshavn White Hawks. Det oplyser Elite Nord Frederikshavn A/S tirsdag morgen i en pressemeddelelse. Parterne har underskrevet en et-årig aftale.

 

- Vi har i de første to sæsoner set en sulten spiller, der er villig til at lære hver eneste dag til træning. Han har hjertet med i det, han laver, og han er en profil i klubben, der også er vellidt blandt alle i og omkring holdet, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S og fortsætter:

- Han har store offensive kvaliteter, og han har bevist, at han både kan finde vejen til netmaskerne og har øje for sine holdkammerater. En spiller, der godt kan tage et endnu større skridt i næste sæson, og vi glæder os over at Nikolaj Krag har takket ja til endnu en sæson i den hvide trøje.

Nikolaj Krag har fået sit hockeyopdragelse i Rødovre. Som 18-årig skiftede han til Rögle, imden turen året efter gik til Finland. Det blev dog en kort fornøjelse, og Rungsted hentede ham tilbage til Danmark. Efter halvanden sæson i Rungsted skiftede han i sæsonen 2019/2020 til White Hawks.

Nikolaj Krag tilbringer sommeren i København, men vil flere gange pendle frem og tilbage for at holde sommertræningen vedlige i Frederikshavn.

- Jeg er rigtig glad for at være heroppe, og derfor var det nemt at sige ja til at blive her. Vi har en god stamme af danske spillere, som kan bygge videre på det, vi har leveret i år, og nu bliver vi alle et år ældre, hvilket heller ikke gør det dårligere. Jeg vil gerne bygge mere på mit eget spil, hvor jeg har haft en stor rolle. Men det er noget, man skal gøre sig fortjent til, så jeg vil arbejde hårdt for at få samme rolle i næste sæson, hvor jeg samtidig glæder mig meget til forhåbentlig at få tilskuerne tilbage på lægterne. Vi har virkelig savnet fansene, og det at mærke de er der for holdet, siger Nikolaj Krag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close