Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

White Hawks henter 23-årig dansk back i Sverige

En time før transferdeadline oplyser Frederikshavn White Hawks, at man har skrevet kontrakt med Ludvig Adamsen.

 

Den 23-årige back har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre, men drog i en tidlig alder til USA og Canada, hvor han spillede i fire sæsoner. Herefter vendte han hjem til Metal Ligaen, hvor han repræsenterede Herlev, Herning og Hvidovre.

I denne sæson har Ludvig Adamsen spillet 22 kampe for den svenske klub Tyrringe SoSS i Division 1. Her blev det blot til ét point. 29. januar oplyste den svenske klub på sin hjemmeside, at danskeren ville været ude i nogle uger med en skade.

I sæsonen 2018/2019 repræsenterede han Hvidovre Fighters, hvor han ikke kom pointtavlen i 18 kampe. Sæsonen før spillede han 21 kampe for Herlev og Herning, hvor det blev til tre point.

Ludvig Adamsen er med sine 190 cm og knap 100 kg hentet ind som en stærk defensiv back.

- Vi har valgt at styrke backsiden, da Rasmus Søndergaard er ude tre-fire uger endnu, og vi ved endnu ikke, hvordan Santeri Suistios hjernerystelse vil påvirke ham i nærmeste fremtid. Det ser heldigvis ikke alvorligt ud, men man ved aldrig med disse hovedskader, og derfor har vi valgt at gardere os på backsiden, oplyser Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse.

Ludvig Adamsen ankommer til Frederikshavn i løbet af de næste par dage, og det forventes ikke, at han får debut allerede tirsdag aften mod Esbjerg.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close