Gå til hoved-indhold
15 november. 2023

White Hawks jagter sin fjerde sejr i træk: Rungsteds offensive kort skal stoppes

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn White Hawks jagter i aften sin fjerde sejr i træk, når Rungsted Seier Capital gæster Nordjyske Bank Arena. Metal Ligaens bundhold vandt inden landsholdspausen 4-3 over Aalborg Pirates efter en fantastisk flot præstation, og før lokalopgøret besejrede høgene Herlev to gange.

De tre sejre betyder, at White Hawks kun er fire point efter Rødovre på den ottendeplads, som giver adgang til DM-kvartfinalerne. Høgene tabte sæsonens første 12 kampe, men har vundet fire af holdets seneste seks kampe.

- Vi har ændret lidt på, hvordan vi spiller og minimeret vores fejl, forklarer Christopher Frederiksen den forvandling, der er sket med de lokale ishockeyhelte fra Frederikshavn.

Han lagde selv skidt ud med blot ét point i sæsonens første syv kampe. Det var endda en 2. assist med to spillere i overtal i hjemmekampen mod Herning. I de efterfølgende 11 kampe blev Christopher Frederiksen til gengæld noteret for 15 point (2+13). Alene i de seneste tre kampe assisterede (alle 1. assist) han til seks scoringer i sejrene over Herlev og Aalborg. 

Målformen fortsatte på landsholdet, som i weekenden deltog i Deutschland Cup. Her scorede Christopher Frederiksen et mål.

- Det var jo bare at køre på og holde snuden i sporet, og så skulle det nok komme, siger WH-spilleren om sin personlige "genrejsning", men hvor -12 dog formentlig irriterer ham.

Mens Christopher Frederiksen rejste med landsholdet til Tyskland, kunne holdkammeraterne i Frederikshavn efter sejren over Aalborg nyde seks dage, hvor de ikke skulle på is.

- Det er meget normalt, hvis kampskemaet giver mulighed for det, men folk har stadig været aktive enten på den ene eller anden måde, siger Christopher Frederiksen.

I aften gælder det Runsted Seier Capital, som White Hawks har tabt 2-5 og 1-8 til i denne sæson.

- Vi skal bliver ved med at spille på samme måde som mod Herlev og Aalborg, lukke ned for deres offensive kort og selv være kyniske, når vi får muligheden, lyder Christopher Frederiksens opskrift på sæsonens første sejr over nordsjællænderne, som ligger på sjettepladsen, 12 point foran Frederikshavn.

Der er kampstart kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...