Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

White Hawks sælger sæsonkort på abonnement

Vil du billigt til ishockey i Nordjyske Bank Arena? Konceptet UNLIMITED skydes i gang i de kommende uger, hvor Metal Ligaen lancerer en nyskabende billetstruktur i dansk ishockey.

 

Frederikshavn White Hawks vandt den eneste nationale titel, der blev uddelt i sidste sæson. De lokale hockeyhelte vil gerne have flere titler, og det kræver maksimal opbakning. I den forgangne sæson var der god stemning på lægterne i Nordjyske Bank Arena, og i næste sæson bliver det sikkert endnu bedre. Frederikshavn White Hawks er nemlig med i et helt nyt billetkoncept.

Konceptet er døbt UNLIMITED, og det betyder ikke blot, at tilskuerne kan komme næsten gratis til ishockey i Frederikshavn. Nej, kortet gælder såmænd i OTTE af ni arenaer i Metal Ligaen. Uanset hvilken kamp, man vil ind til.

I Frederikshavn koster et sæsonkort på abonnement fra 99 kroner om måneden. Salesmanager René Jørgensen tror på, at det kan få flere tilskuere i Nordjyske Bank Arena efter sommerferien.

- Den her ordning er til glæde og gavn for alle typer tilskuere. Både for vores trofaste fans, der skaber stemning, og for nye tilskuere, der gerne vil prøve ishockeyen i Frederikshavn. Vi er sikre på, at den attraktive ordning skaber endnu bedre stemning i vores arena, siger René Jørgensen.

Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er med i den nye abonnementsordning UNLIMITED. Det er der en stor og tungtvejende årsag til. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort køber abonnement til "hjemmeholdets" kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver besparelser i forhold til tidligere.

Samtidig giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når "tilskuerens hjemmehold" er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens nye kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han er tidligere direktør i Aalborg Pirates, hvor tilskuerudviklingen under hans fem år som direktør har været konstant opadgående. Han har i regi af Metal Ligaens Ligaforening været katalysator i UNLIMITED-projektet, som i de kommende måneder rulles ud som kampagne hos Metal Liga-klubberne.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 79 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der kan være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser og nogle klubber lægger måske en øl eller vand oveni. Men prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

- Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt fremragende og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind på dit kort og får din sportsoplevelse serveret, forsikrer Thomas Bjuring.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub, hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.

Har du allerede købt et sæsonkort til White Hawks for den kommende sæson, gælder alle ovenstående fordele naturligvis. I første omgang tilbyder Frederikshavn White Hawks kun ståplads på abonnement.

Af tekniske grunde kan White Hawks først åbne for salget af UNLIMITED pr. 1 juni.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close