White Hawks skuffer igen mod bundhold: Taber 1-3

• 1 af 2
  • 2 af 2
    Der var ikke meget af glæde sig over for frederikshavnerne på Fyn.
Af: Michael Frederiksen

Canadieren Liam Folkes fik debut, da Frederikshavn White Hawks i aften igen skuffede mod bundholdet Odense Bulldogs, der kampen igennem viste mest vilje og fortjent vandt 3-1 over et skidt spillende White Hawks-mandskab.

Allerede efter 49 sekunder havde hjemmeholdet indkasseret to udvisninger. White Hawks spillede 5 mod 3 i halvandet minut, men der blev blot registreret ét skud inden for målrammen bag Odense-keeper Tadeas Galansky.

Senere i første periode blev høgene ramt af tre udvisninger - to til den tidligere Odense-spiller Brock Beukeboom og en enkelt til Rasmus Søndergaard - men Mathias Seldrup holdet målet rent alle tre gange.

Mellem den første og anden udvisning bragte Kristians Rubins White Hawks foran med 1-0.

Mathias Seldrup blev dog passeret i tiden 18:50. Lukas Lundvald Nielsen udlignede, og med 19 sekunder tilbage af første periode kom Odense foran med 2-1. Brandon McNally, assisteret af Dale Mitchell og Shawn O'Donnel fik jublen til at bryde løs blandt de 375 tilskuere i VinMedKant Arena.

Anden periode blev afviklet uden udvisninger og mål, så for anden kamp i træk mellem de to hold førte fynboerne med 2-1 inden tredje periode. Her var der kun spillet 51 sekunder, da Christian Juhl Thunbo øgede til 3-1, assisteret af Lukas Lundvald Nielsen. Det blev kampens slutresultat. Skudstatstikken vandt Odense med 33-24.

Begge hold måtte hver undvære én karantæneramt spiller efter masseslagsmålet, som afsluttede tirsdagens indbyrdes opgør mellem de to klubber i Frederikshan. Gæsterne var uden Kyle Hope, mens fynboerne stillede op uden Henry Hardarson.

WH's cheftræner, Jari Pasanen, havde lavet flere rokeringer i kæderne. Frederik Bjerrum, matchvinderen var i tirsdags, var tilbage i førstekæden med Jesper Jensen og Aleksandr Bumagin. Liam Folkes debuterede i andenkæden med Justin Shugg og Nikolaj Krag, mens tredjekæden bestod af Lucas Andersen, Thomas Søndergaard og Sebastian Brinkman. Det gav en fjerdekæde med Mikkel Bertelsen, Gorm Topholt og Radim Piroutek.

Nederlaget i aften betyder, at høgene blot har hentet to point i deres seneste tre kampe mod Aalborg, Odense og Odense. White Hawks har kun scoret fem mål i de tre kampe. Nu venter fire kampe mod Rungsted Seier Capital og SønderjyskE.