Gå til hoved-indhold
15 august. 2023

White Hawks tabte hele 2-7 på hjemmebane til Herning Blue Fox

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn White Hawks var bagud 0-7 efter 43 minutter i aftenens træningskamp hjemme mod Herning Blue Fox, men tabte "kun" med 2-7. Robin Johansson scorede begge WH-mål, men det ændrer ikke ved, at sæsonens første kamp i Nordjyske Bank Arena var en grim oplevelse set med White Hawks-briller.

White Hawks' hjemmeside skriver, at Herning allerede satte tingene på plads efter første periode, hvor de med koncentreret spil scorede hele fire gange. De udspillede stort set White Hawks, der endda i Tadeas Galansky havde en velspillende keeper, som hev flere fine redninger ud af ærmet.

Han var dog prisgivet ved alle fire Herning-mål, som blev scoret af fire forskellige spillere.

Hernings nye trænerduo, cheftræner Pelle Hånberg og assistenttræner Lars Ivarsson, begge med en fortid i Frederikshavn, gik tilfredse til omklædningsrummet efter 20 minutter, mens der ikke var meget at klappe i hænderne over i White Hawks-lejren, der på det nærmeste var statister i åbningsperioden.

Herning øgede til 5-0 i anden periode og 6-0 og 7-0 i begyndelsen af tredje periode. Kort efter sidstnævnte scoring måtte hjemmeholdets Jakob Stridsberg til tælling. Det så ikke godt ud, da han blev ramt i hovedet, og dommerne skulle ud og tjekke situationen på video. Men de blev enige om ikke at give udvisning til Lukas Bang, der ellers pænt sad i straffeboksen og ventede på sin straf, skriver høgenes hjemmeside.

Den manglende straf så ud til at tænde en ild i vendelboerne, der begyndte at bide lidt fra sig. Robin Johansson sendte et fremragende hug mod mål, og den sejlede ind i netmaskerne til 1-7. Robin Johansson reducerede også til 2-7, da han blev spillet fri mod Herning-målet og flot sendte den ind mellem benene på Carruth.

White Hawks' næste testkamp er fredag 25. august kl. 19.00 hjemme mod Aalborg Pirates.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...