Gå til hoved-indhold
14. september 2023 - kl. 15.09

Women's Night: Åbent, kærligt og spændende foredrag - med tapas og bobler

  • 1 af 2
  • 2 af 2
    Lotte Munk Andersen (i midten) sammen med Mads og Alina Holmberg Jørgensen.
Af: Michael Frederiksen

Mads og Alina Holmberg Jørgensen fra Holmbergs Køkken og Lotte Munk Andersen fra LykkeRo er gået sammen om at lave en hyggelig aften med tapas, bobler og foredrag på toppen af siloen. Det er torsdag 28. september i Kattegat Silo.

Du vil opleve et åbent, kærligt og spændende foredrag med Lotte Munk Andersen fra LykkeRo, som er et coaching-, mindfulness- samt velværeunivers i Frederikshavn, samtidig med, at du nyder lækker tapas, bobler med mere fra Holmbergs Køkken.

I en verden, hvor meget ofte går stærkt, og kravene er høje, vil Lotte Munk Andernsen fortælle om stress, mindfulness, selvkærlighed og livsglæde. Det er især kvinderne, der bliver ramt af stress, nedtrykthed og følelsen af, at livet går lidt for stærkt ind imellem. Mange kvinder ønsker blot at lære at geare ned, lære mindfulness, blive mere nærværende og komme til stede i sit liv.

LykkeRo oplever, at mange kvinder ikke føler, at de har tid til sig selv i sin hverdag, eller at der er mange krav, de gerne vil leve op til. Andre kvinder kan have svært ved at sætte ord på deres stress eller nedtrykthed. Mange oplever indre uro og tankemylder, der dræner dem for energi i deres hverdag og giver fysiske symptomer som hovedpine og ondt i maven.

- Nogle kvinder og især den yngre generation kæmper med selvværdet og følelsen af ikke at "passe ind". Andre kvinder kan have følelsen af at have mistet sig selv og ønsker at finde ind til deres dybeste værdier, siger Lotte Munk Andersen.

Hun guider deltagerne med let anvendelige værktøjer til et liv med mere ro, glæde og bevidst nærvær i nu’et.

Lotte Munk Andersen fortæller om sin egen rejse fra en stresssygemelding til et liv fyldt med mere balance, ro og livsglæde.

- Netop livsglæden har vi fokus på denne aften, hvor du kan forkæle alle dine sanser med godt selskab i rolige og hyggelige omgivelser, fortæller Lotte Munk Andersen.

Hun brænder for at hjælpe andre mennesker. Hun tror på, at krop og sind hænger sammen, og at man ikke kun kan snakke sig ud af for eksempel stress. Vi skal have kroppen med, og derfor er mindfulness og dybe vejrtrækninger et vigtigt redskab hos hende.

Derudover tilbyder hun Japansk Lifting, en afstressende og beroligende ansigtsbehandling, der tager afsæt i kinesisk medicin med blandt andet ansigtszoneterapi. Her kommer man helt ned i gear og får dyb indre ro.

Når kroppen er med, har samtale og mentale værktøjer større effekt, og her kan coachingen hjælpe i retning af et mere positivt mindset og nedbryde begrænsninger, mener Lotte Munk Andersen.

Hun har taget en NLP coaching- og mindfulnessuddannelse hos NLP Aalborg. Derudover er hun igang med en online livs- og mindfulnessuddannelse.

- Mine uddannelser har ikke kun haft det mål at kunne hjælpe andre, men er også en rejse, hvor jeg bliver klogere på mig selv og kommer i balance, hvilket er et vigtigt udgangspunkt i at kunne hjælpe andre, mener Lotte Munk Andersen.

Denne aften kommer til at foregå i de smukke rammer, som Holmbergs Køkken har på niende sal i Kattegat Silo. Her er der mulighed for at nyde den smukke udsigt over vandet samt opleve byen fra helt andre vinkler.

Holmbergs Køkken sørger for en lækker tapas og lidt sødt til ganen. Der vil derudover være bobler, vin, vand og kaffe/te.

Til Women’s Night vil hver gæst desuden få en lækker goodiebag, og der vil ligeledes være præmier.

- Vi ser meget frem til en sanselig aften i hyggen, velværen, livsglæden og kvindernes tegn, fortæller Alina Holmberg Jørgensen.

Arrangementet er udsolgt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...