Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Yngre FfI-hold giver store udsving i præstationerne

FfI har brug for tre point i aften mod topholdet Hjørring IF.
Tre måneder efter, at FfI Fodbold stod med det ene ben i Danmarksserien kæmper klubben nu for at undgå nedrykning fra Jyllandsserien 1. Det er situationen for FfI's førstehold, som i aften får besøg af Hjørring IF i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

- I foråret havde vi holdet til at rykke op, og det var et slag for os, at det ikke lykkedes. Vi havde to kæmpe chancer ved stillingen 3-3 i den afgørende kamp ude mod AaB, husker sportschef John Nygaard.

Oprykningen og dermed håbet om tilgang af nogle dygtige spillere med mod på udfordringerne i Danmarksserien brast. I stedet bød sommerpausen på afgang af blandt andre tvillingebrødrene Tobias og Daniel Overlade, midtbanedynamoen Claus Christiansen og den gennembrudsstærke Mathias Dyg Jensen, som vendte retur til AaB, hvor han har scoret fire mål på DS-holdet i efteråret.

Ikke nok med det. Trioen Kasper Sørensen, Tobias Wiis og Jesper Gasberg sidder udenfor med langtidsskader. Førstnævnte er dog netop returneret til træningsbanen.

- Alt i alt betyder det jo, at flere unge spillere har fået chancen i efteråret, og derfor er det helt naturligt, at vi oplever større udsving i vores præstationer, mener John Nygaard.

Midtvejs i efterårssæsonen er der blot to point mellem IF Skjold Sæby på tredjepladsen og Vatanspor på syvendepladsen. FfI er nr. seks med samme pointtal som Vatanspor. For at være sikker på at blive i rækken skal man blive nr. fem.

- Vores mål er selvfølgelig en plads mellem de fem bedste, men det bliver svært. Vi mangler erfaring og rutine og laver for mange personlige fejl. Det så vi senest i lørdags mod Randers Freja, siger sportschefen.

Da Peter Enevoldsen i sommeren 2020 tiltrådte som cheftræner, var målsætningen oprykning til Danmarksserien. Lige nu tales der ikke om oprykning i FfI. Det har klubben ikke niveauet til. Tværtimod er der en reel risiko for nedrykning til JS2.

- Jeg mener, at vi kan slå alle hold i rækken, men vi kan til gengæld også tabe til alle hold, vurderer John Nygaard.

Dommer Michael Kristensen fløjter aftenens lokalopgør mellem FfI og Hjørring IF i gang kl. 19.00 på Empire Stadiums nyanlagte grønsvær. Vi liveopdaterer på Facebook.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close