Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.11.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Elektriker fejrer 25 års jubilæum hos Mariendal

Elektriker Kresten Josefsen har netop haft 25 års jubilæum hos elinstallatørvirksomheden Mariendal Electrics på Højrupsvej 61 i Frederikshavn.

 

- Jeg kom i lære som 15-årig hos elinstallatør Asger Larsen i Bindslev. Siden fulgte en periode på omkring 20 år, hvor jeg skiftede arbejdsgiver efter de mest interessante projekter. Nu har jeg været hos Mariendal i 25 år, og det har jeg ikke tænkt mig at ændre på. Det er en god arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden«, siger Kresten Josefsen.

Selvstændigheden er det bedste
Mariendal-afdelingen i Frederikshavn, hvis historie går helt tilbage til 1920’erne, tilbyder både erhvervskunder og private en bred vifte af løsninger og services inden for el, sikring, marine og energi. Kresten Josefsen har derfor også prøvet lidt af hvert inden for el gennem årene.

Særligt husker han det første store projekt, han blev tilknyttet hos Mariendal.

- Vi stod for el-entreprisen i forbindelse med opførelsen af et nyt værksted på Flådestation Frederikshavn. Det var en stor og spændende opgave, som jeg arbejdede fast på i to et halvt år. Jeg kan godt lide variationen og selvstændigheden i mit arbejde. Især kan jeg godt lide, når jeg bliver kaldt ud på marine- eller industriopgaver. Det er der god faglig udfordring i, mener jubilaren.

Afdelingsleder Henrik Holm Jensen siger:

- Jeg kendte også Kresten før vores tid i Mariendal - knap 30 år er det blevet til. Kresten besidder alt det bedste. Han er fagligt stærk og vores specialist inden for marineopgaver. Han er vellidt af både kunder og kolleger, og så er han hjælpsom og engageret, for eksempel i rollen som mentor for afdelingens lærlinge.

Fast elektriker gennem mange år

Det er ikke kun Kresten Josefsen, der har været stabil i mange år. Det har nogle af hans kunder også været:

- Der er for eksempel MAN Diesel & Turbo, Flådestation Frederikshavn og NS Kresten Josefsen.

Afdelingsleder Henrik Holm Jensen fortæller, at de faste kunder ringer direkte til Kresten, når de har brug for assistance til el.

- De kender ham og kvaliteten af hans arbejde, og Kresten har et indgående kendskab til deres bygninger og installationer. Det betyder direkte og nem dialog omkring opgaver og løsninger.

Rejser og cykelture
Selv om jubilaren holder af arbejdet hos Mariendal, bliver der blandt andet også tid til lange cykelture i fritiden og rejser i Europa sammen med konen.

Reception hos Mariendal i Frederikshavn
Onsdag 15. november kl. 14-16 samles kolleger og Kresten Josefsens venner og familie hos Mariendal Electrics på Højrupsvej 61 i Frederikshavn for at fejre jubilæet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close