Gå til hoved-indhold
13. maj 2024 - kl. 00.05

2. pinsedag: Gudstjeneste under åben himmel i Plantagen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Abildgård Kirke, Frelsens Hær, Metodistkirken, Bangsbostrand Kirke og Baptistkirken har også i år planlagt en gudstjeneste under åben himmel i Plantagen 2. pinsedag, mandag 20. maj.

Pinsen – en af de store kristne højtider og mange steder betegnet som "kirkens fødselsdag" – falder i år 19. maj, og de arrangerende kirker håber på det samme flotte vejr som sidste år. Skulle det regne, aflyses gudstjenesten ikke, men flyttes ind i Abildgård Kirkes flotte rammer.

Årets tema er ”Himmelbrød”, og gudstjenesten vil være en afvekslende oplevelse med sang fra forskellige kor og grupper, diverse bønner og læsninger på flere sprog samt en prædiken.

Der vil også være et indslag for børn og et hjørne med børneaktiviteter under selve gudstjenesten. Hermed er rammerne sat for en gudstjeneste for alle generationer, og uanset om du er garvet kirkegænger eller bare nysgerrig på at se, hvad der tilbydes, er du hjertelig velkommen.

Arrangørerne opfordrer folk til at tage en stol eller et tæppe med at sidde på undervejs. Efter gudstjenesten er der mulighed for at nyde en kop kaffe/te med tilbehør.

Gudstjenesten i Plantagen begynder kl. 10.30.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...