Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

20-årig tjekkisk debutant imponerer WH-cheftræner

Tjekken Michal Vagner kom for tre måneder siden til Frederikshavn for at spille på Frederikshavn Ishockey Klubs U20-hold, men allerede tirsdag - på sin 20-års fødselsdag - debuterede han for Frederikshavn White Hawks i Metal Ligaen.

 

Sammen med fem andre juniorer fik han i sidste uge chancen for at træne med ligaholdet, der var ramt af skader, ligesom to spillere var af sted med forskellige landshold.

- Pludselig så vi en fyr, som gjorde et meget fint indtryk hos alle. Han er naturligvis ung, men med det, han viste, var vi tvunget til at udtage ham til holdet. Vi kunne ikke bare lade ham stå udenfor, forklarer White Hawks' cheftræner, Pelle Hånberg, til Kanal Frederikshavn.

Michal Vagner gled direkte ind i tredjekæden i 1-0-sejren over Rungsted Seier Capital, hvor han i den grad imponerede med chanceskabende afleveringer, glimrende afslutninger og et fint gennembrudsforsøg.

Pelle Hånberg betragter Michal Vagner som et fint eksempel på, at White Hawks gerne giver de unge spillere chancen.

- Han er giftig med pucken og en dygtig skøjteløber. Der er meget start, stop og sidebevægelser, som gør det svært at fange ham. Det gør ham til en interessant spiller. Som alle andre juniorer er han en usleben diamant, men han bliver rigtig god, når vi først får slebet diamanten til, vurderer Pelle Hånberg.

WH-træneren var meget tilfreds med den unge tjekkes debut.

- Han skabte chancer og var tæt på at få en assist i et af sine første skift på isen. Han turde også skyde i en 2 mod 1 situation. Det viser, at han har selvtillid.

Det er svært at forestille sig, at Michal Vagner ikke skal være en del af White Hawks' hold fremover, men Pelle Hånberg bemærker dog, at tre spillere er på vej tilbage efter skader. Radek Cip og Jonas Jakobsen ventes klar inden for en uge, mens det formentlig varer lidt længere, før Christoffer Åkesson er tilbage efter sin hjernerystelse.

Tirsdag stillede White Hawks op med fire angrebskæder. Det betyder, at der nu er tre forwards i overskud, når alle spillere er fit for fight.

White Hawks møder fredag kl. 20.00 bundholdet Rødovre Mighty Bulls i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close