Gå til hoved-indhold
15. maj 2024 - kl. 00.05

24 Timer Ved Havet og Intersport Frederikshavn indgår samarbejde

  • 1 af 1
    Rune Dam Dyhr fra 24 Timer Ved Havet er her flankeret af Michael Dela og Kasper B. Kristensen fra Intersport Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Intersport Frederikshavn og New Balance indgår et stærkt samarbejde med 24 Timer Ved Havet i Sæby, der i år finder sted lørdag 1. juni og søndag 2. juni.

Intersport Frederikshavn og New Balance vil være til stede på begge løbsdage med en stand, hvor man vil kunne teste/prøve de nyeste løbesko fra New Balance, og der vil være rig mulighed for at gøre et godt køb af løbetøj, løbesko og tilbehør fra New Balance.

- Vi er superglade for, at dette samarbejde er kommet i stand, udtaler Kasper B. Kristensen, indehaver af Intersport Frederikshavn.

Han er selv en meget aktiv løber, og han lægger ikke skjul på, hvorfor Intersport Frederikshavn og New Balance har indgået dette samarbejde med 24 Timer Ved Havet.

- Det er ingen hemmelighed, at det længe har været en plan at blive endnu mere synlige ved de fede løb o lokalområdet, og 24 Timer Ved Havet i Sæby er absolut et de løb, som vi rigtig gerne vil samarbejde med. Det er dygtige folk, der har stået bag dette løb i mange år, så det er virkelig fedt, at vi nu er en del af det, udtaler Kasper B. Kristensen, som i butikken i Frederikshavn har en stor løbeafdeling med et eksklusivt løbetest-område.

I skrivende stund har 377 deltagere tilmeldt sig 24 Timer Ved Havet, og sidste tilmeldingsfrist er fredag 24 maj.

- I 2023 var vi 337 deltagere, så vi er allerede flere end sidste år. Vi drømmer og tror stadig på, at vi rammer 500 deltagere, siger Rune Dam Dyhr fra 24 Timer Ved Havet.

24 Timer Ved Havet er glad for og stolt af, at Intersport Frederikshavn og New Balance har rettet henvendelse og  ønsker at bakke op om arrangementet.

- Det gør bare opmærksomheden på vores løb større, og vores løb bliver mere ”lækkert” med så stærke samarbejdspartnere. Samtidig giver det løbere og tilskuere mulighed for at lave en god handel på løbspladsen, siger Rune Dam Dyhr.

Årsagen til det stigende deltagerantal skal blandt andet findes i en ændret prisstruktur.

- Men mest af alt skyldes det formentlig, at vi har skruet markant op for vores Facebook-aktiviteter. Vi har fået en ny med i arrangørgruppen, som er 100 meter mester i at lave gode og sjove opslag, hvilket tydeligt fremgår af vores FB-side, udtaler Rune Dam Dyhr.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...