Gå til hoved-indhold
19. februar 2024 - kl. 10.02

25 år i Metal Vendsyssel: Pia er glad for kontakten til medlemmerne

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Da Pia Frydkjær i 1999 trådte ind ad døren hos Dansk Metals lokalafdeling i centrum af Frederikshavn, var det ikke umiddelbart med forventning om, at hun her 25 år senere stadig ville være at finde som bogholder hos fagforeningen og A-kassen. Det er ikke desto mindre tilfældet, og 15. februar kunne hun derfor fejre 25-års jubilæum i Dansk Metal.

- Det er fantastisk at have en ansat som Pia, der har været hos os i så mange år, og jeg ønsker hende stort tillykke med jubilæet. Hun ved utrolig meget om vores lokalafdeling og er en dygtig bogholder, som både er værdsat højt blandt kollegaer og de medlemmer, hun har kontakt med, lyder det fra formand i Metal Vendsyssel, John Karlsson.

Efter 25 år har Pia Frydkjær ikke overraskende oplevet flere ændringer siden ansættelsen i slutningen af 1990’erne. Dansk Metals afdelinger i Vendsyssel er nu slået sammen til Metal Vendsyssel, formanden hedder ikke længere Jørn Erik Larsen, og lokalkontoret i Frederikshavn er rykket i større og mere medlemsvenlige lokaler i udkanten af byen. Men selvom der er sket forandringer i årenes løb, er drivkraften og arbejdsglæden fortsat stor:

- Jeg har altid været utrolig glad for at arbejde med bogholderi, og det har på ingen måde ændret sig. Og så er jeg samtidig glad for den medlemskontakt, jeg har, når jeg for eksempel skal booke tider til en samtale med A-kassen eller udbetale dagpenge, lyder det fra Pia Frydkjær, der er født og opvokset i Frederikshavn og fortsætter:

- Derudover har jeg også altid haft et godt samarbejde og forhold til mine kollegaer, og det sætter jeg rigtig stor pris på. Hvis man skal arbejde så mange år samme sted, som jeg har gjort, er det vigtigt, at man er glad for sine arbejdsopgaver og kollegaer – og det har jeg heldigvis altid været.

Jubilæet i Dansk Metal blev fejret med en hyggelig reception for kolleger og familie i Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...