Gå til hoved-indhold
11. december 2021 - kl. 17.12

41-årige Anja Kristensen fik comeback i 1. division

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Anja Kristensen - i midten - scorede allerede efter kun ét minut på banen.
Af: Michael Frederiksen

Den tidligere landsholdsspiller Anja Kristensen gjorde et bemærkelsesværdigt comeback, da Vendsyssel Håndbold lørdag eftermiddag fik ørerne i maskinen på hjemmebane mod TMS Ringsteds formstærke tophold i kvindernes 1. division.

Vendsyssel tabte 24-33 til sjællænderne, som dermed erobrerede deres 10. sejr i træk. Et tålmodigt, effektivt og velfungerende kollektiv sikrede fortjent TMS Ringsted sejren.

Det var tilløb til spænding, da Vendsyssel scorede to hurtige mål i anden halvleg og reducerede til 13-15, men problemerne stod nærmest i kø denne eftermiddag for Vendsyssel. Holdet afsluttede generelt svagt. Julie Munkø i Ringsted-målet er en lille keeper, men hun overstrålede klart "rækkens stærkeste målvogter-par", Johanne Graugaard og Jesse van der Polder, som dog også havde vanskelige arbejdsvilkår bag et usammenhængende Vendsyssel-forsvar. Bortset fra perioder i første halvleg hang defensiven ikke sammen.

Offensivt stod det også skidt til. Den lille keeper burde have været på overarbejde i de to øverste hjørner, men uforståeligt foretrak hjemmeholdet at afslutte i fødderne.

Anja Kristensen? Ja, den er god nok. 41-årige Anja Kristensen havde trænet med et par gange i denne uge, og hun blev skiftet ind på venstre fløj mod slutningen af første halvleg. Ét minut senere - da dommerne havde en arm i vejret for passivt spil - rykkede hun mod midten, steg til vejrs og scorede til 10-14. I hendes næste offensive aktion tilkæmpede hun sig et straffekast. 41 år og still going strong.

Den rutinerede spiller, som i sine velmagtsdage for næsten 20 år siden, var bagspiller, fik også en del spilletid i anden halvleg, men desværre igen som fløj. Ærgerligt, at cheftræner Oli Kecman ikke gav hende chancen i bagkæden - specielt på en dag, hvor Christina Pedersen - efter et god start - og Mette Brandt havde det svært.

Vendsyssels målscorere:
Christina Pedersen 7
Sara Madsen 4
Mette Brandt 3
Christina Hansen 3
Marita Mortensen 2
Johanne Graugaard 1
Mathilde Hald 1
Anja Kristensen 1
Rikke Dahl 1
Sofie Lassen 1

Vendsyssel spiller hjemme igen torsdag aften mod AGF.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...