Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.10.2022 | Af: Michael Frederiksen

60-årig stukket med kniv - 28-årig kvinde anholdt

Knivstikkeriet fandt sted på adressen Søndergade 54 i Frederikshavn. Foto: Jan Hansen
En 60-årig mand fra Frederikshavn blev onsdag middag stukket med en kniv på en adresse i Søndergade. En 28-årig kvinde er anholdt i sagen. 

 

Politiet er sparsom med oplysninger, men direkte adspurgt bekræfter politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, at der har været et knivstikkeri i Søndergade.

Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger er det sket på adressen Søndergade 54A, men det ønsker politiet ikke at udtale sig om. Folk i området beretter om flere politipatruljer, betjente med skudsikre veste, motorcykelbetjente og et par ambulancer.

Peter Skovbak fortæller, at en 60-årig mand fra Frederikshavn er blevet stukket med en kniv. Han vil ikke kommentere de skader, manden har pådraget sig. Det samme gælder omstændighederne bag knivstikkeriet.

Politiet har anholdt en 28-årig kvinde, som er i familie med den 60-årige.

- Vi sigter kvinden for vold efter straffelovens paragraf 245, og juristerne skal så afgøre, om der er grundlag for at kræve hende varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, fortæller politikommissær Carsten Straszek til Ritzau.

Straffelovens paragraf 245 handler om "legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter".

Den 60-årige mand blev kørt på sygehuset i Aalborg med politieskorte.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jan Hansen

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close