Gå til hoved-indhold
23. november 2023 - kl. 15.11

Aalborg-advokat bliver medlem af bestyrelsen i Frederikshavn Havn

  • 1 af 1
    I dag blev det offentliggjort, at Thomas Lindskouw bliver det fjerde eksterne bestyrelsesmedlem i Frederikshavn Havn. Foto: Bergenser Advokatfirma
Af: Michael Frederiksen

Advokat Thomas Lindskouw bliver det fjerde nye bestyrelsesmedlem i Frederikshavn Havn. Det fremgår af dagsordenen til byrådsmødet i næste uge i Frederikshavn Kommune.

De fire eksterne medlemmer valgte for et par måneder siden at trække sig som bestyrelsesmedlemmer. Siden har Frederikshavn Kommune haft travlt med at sammensætte en ny bestyrelse, og i sidste uge kom det frem, at Karsten Dybvad, Pia Ankerstjerne og
Poul Knudsgård besætter tre af de ledige pladser.

I dag blev det så offentliggjort, at Thomas Lindskouw bliver det fjerde eksterne bestyrelsesmedlem. Han har de seneste tre år været advokat hos Bergenser Advokatfirma i Aalborg. Han beskæftiger sig blandt andet med erstatningsretlige og forsikringsretlige forhold, ledelsens erstatningsansvar samterhvervs- og produktansvar.

Byrådet skal officielt godkende de fire nye eksterne bestyrelsesmedlemmer på onsdag.

Det er allerede meldt ud, at Karsten Dybvad, tidligere departementschef i statsministeriet og tidligere bestyrelsesformand i Danske Bank, bliver ny formand for Frederikshavn Havn. Han afløser Bo Uggerhøj, som sammen med tre andre bestyrelsesmedlemmer valgte at stoppe i utide.

Pia Ankerstjerne er direktør på MARTEC - Maritime and Polytechnic University College, mens Poul Knudsgaard er tidligere direktør på MAN Energy Solutions i Frederikshavn.

Frederikshavn Havn har p.t. en særdeles presset økonomi, hvor forsinkelser og dyrere anlægsudgifter skaber likviditetsmæssige udfordringer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...