Gå til hoved-indhold
22. september 2023 - kl. 11.09

Ændringer i bestyrelsen har ingen konsekvenser for havnens drift

  • 1 af 1
    Direktør Mikkel Seedorff Sørensen: - Udviklingen omkring havnens aktiviteter og økonomi er helt i tråd med de forudsætninger, som lå til grund for investeringerne i etape 1 og etape 2.
Af: Michael Frederiksen

De aktuelle ændringer på bestyrelsesniveau har ingen indvirkning på hverken den daglige drift eller den positive udvikling, Frederikshavn Havn er inde i.

Det fastslår direktør Mikkel Seedorff Sørensen, Fredeikshavn Havn, i en pressemeddelelse.

- Udviklingen omkring havnens aktiviteter og økonomi er helt i tråd med de forudsætninger, som lå til grund for investeringerne i etape 1 og etape 2. Vi takker de afgående bestyrelsesmedlemmer for en stor indsats og et rigtig godt samarbejde omkring udvidelsen af Frederikshavn Havn, hvor vi med ibrugtagning af bunkerterminalen i oktober afslutter udvidelsens etape 2, lyder det fra Mikkel Seedorff Sørensen.

Havnens bestyrelse består af syv personer. Fire af dem er eksterne, det vil sige, at de bliver hentet udefra. Alle fire forlod bestyrelsen i går. Det drejer sig om formand Bo Uggerhøj, næstformand Lars Karlsson, Lotte Rosenberg og Leif Pedersen. Tilbage i bestyrelsen er byrådsmedlemmerne June Menne og John Lamp Henriksen samt medarbejderrepræsentant Flemming Berg Christensen.

Mikkel Seedorff Sørensen ser nu frem til, at en ny bestyrelse snarest kan konstitueres.

- Havnens aktiviteter fortsætter ufortrødent, og både kunder, leverandører og brugere kan være forvissede om, at alle medarbejdere sammen med havnens ledelse fortsat vil arbejde for at gøre Frederikshavn Havn bedre, stærkere og mere attraktiv for vores kunder, understreger havnedirektøren.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...