Gå til hoved-indhold
08. juli 2024 - kl. 11.07

Alsang i Strandby med Kristian Lilholt og Lene Siel som gæstesolister

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

De kommende to torsdage er der Alsang i Strandby med havet som baggrund. Tina Siel er initiativtager og vært, og hun håber at kunne ramme den stemning, som hun mærkede, da hun boede i Stockholm.

- Svenskerne har en lang tradition med alsang, og jeg mindes også med glæde, da vi havde parkunderholdning fire onsdage i juli i Plantagen og ved Møllehuset i Frederikshavn. Det var ikke alsang, men folk elskede disse arrangementer. Jeg synes, vi trænger til at genskabe den stemning, og nu prøver vi to torsdage i Strandby, fortæller Tina Siel.

Hun har sammensat et dygtigt orkester, som består af Knud-Erik Thrane (klaver), Klaus Thrane (trommer), Jesper Bylling (bas) og Tine Lilholt (fløjte). Derudover kommer der en gæstesolist. På torsdag 11. juli er det Kristian Lilholt, og torsdag 18. juli er det muligt at opleve Lene Siel til Strandby.

Lene Siel har solgt over en million CD'er og har indspillet sammen med stjernenavne som Roger Whittaker, Helmut Lotti og John Denver.

- Vi håber på to skønne sommeraftener med dejlig Alsang på havnen i Strandby. Alle er velkomne. Der er plads til mange, og det bliver så stemningsfuldt at synge med havet som baggrund, siger Tina Siel.

Hun har allieret sig med Sjov på Strandby Havn, som tænder op i grillen fra kl. 17.30, hvor der kan købes mad.

- Ellers er der også nogle gode spisesteder i Strandby, man kan besøge, inden vi skal synge sammen, bemærker Tina Siel.

Fællessangen på Strandby Havn begynder kl. 19.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...