Gå til hoved-indhold
112
09. juli 2024 - kl. 10.07

Biltyve i Skagen har forelsket sig i Toyota: Tredje gang var lykkens gang

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Natten til mandag forsøgte gerningsmænd at stjæle to biler i Skagen. I begge tilfælde var der tale om en Toyota. Det lykkedes dog ikke at stjæle de to biler, men tredje gang var lykkens gang i Skagen, og der var igen tale om en Toyota.

- Det er efterhånden usædvanligt, at vi oplever biler blive stjålet uden nøgler, men det er tilfældet i denne sag, oplyser politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Mandag formiddag opdagede ejeren af en sølvgrå Toyota C-HR, at bilen var blevet stjålet natten til mandag. Den var parkeret på parkeringspladsen på Havneplads.

Bilens registreringsnummer er DM 44 309.

Politiet formoder, at de samme gerningsmænd står bag to indbrud i biler på en parkeringsplads på Sankt Laurentii Vej i Skagen - ligeledes natten til mandag.

Her er der tale to Toyota RAV4. Bilerne er identiske, men ejerne har ikke noget med hinanden at gøre. De havde blot valgt at holde på den samme parkeringsplads.

Det lykkedes gerningsmændene at komme ind i begge biler ved at bryde en lille rude i bagdøren op. Herefter kunne døren åbnes.

Under rattet var der rykket et plastikskjold af, og det har givetvis været i et forsøg på at starte bilerne uden nøgler. Det lykkedes dog ikke.

Fra den ene bil er der stjålet et mindre kontantbeløb.

Det er påfaldende, at der er tale om tre biler af mærket Toyota. Er de nemmere at stjæle?

- Det har jeg ingen vurdering af, konstaterer Peter Skovbak.

Han hører meget gerne fra folk, som eventuelt har bemærket noget natten til søndag i Skagen, ligesom han naturligvis ønsker oplysninger om den stjålne bil. Politiet træffes på 1-1-4.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...