Gå til hoved-indhold
23 september. 2023

BIZON indfører 4-dages arbejdsuge for medarbejderne

  • 1 af 1
    - Den reducerede arbejdsuge er set som et tiltag, der kan øge medarbejdertilfredsheden og derved styrke vores position i talentmarkedet, forklarer direktør Per Allerup.
Af: Michael Frederiksen

Efter en omfattende periode med overvejelse, forskning og forberedelse har den digitale rådgivningsvirksomhed BIZON i Kattegat Silo i Frederikshavn valgt at indføre en 4-dages arbejdsuge for medarbejderne.

- Som en virksomhed placeret i Danmarks yderste udkantsområder møder vi udfordringer vedrørende rekruttering af topkvalificerede talenter. Uddannelse af en ny medarbejder kan tage op til 24 måneder, hvilket pålægger os et ansvar for at skabe en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder talenterne. Den reducerede arbejdsuge er set som et tiltag, der kan øge medarbejdertilfredsheden og derved styrke vores position i talentmarkedet, forklarer direktør Per Allerup.

På trods af den reducerede arbejdstid vil medarbejdernes lønning forblive baseret på 37 timer, selvom de kun arbejder 30 timer. For at opretholde virksomhedens produktivitetsniveau indføres følgende tiltag:

Optimeret mødekultur: Standard mødelængder vil blive justeret til 20 og 45 minutter og interne møder før kl. 13.00 vil blive undgået, med mindre det er afgørende.

Effektivitetsforøgelse: Brug af Pomodoro-teknikken, som opdeler arbejdstiden i koncentrerede intervaller, vil blive fremhævet som en vigtig metode til forbedring af produktiviteten.

Forbedret opgavestrukturering: BIZON vil forsøge at konsolidere og strømline sin opgaveplanlægningsproces for at undgå overlap og ineffektivitet.

- Ændringen vil ikke påvirke kvaliteten af eller tidsrammen for vores ydelser. Selvom vores kontor måske ikke er bemandet på en traditionel fredag, vil vores dedikation til kundeservice og projektgennemførelse forblive uændret. Vi tror på, at denne ændrede arbejdsstruktur vil medvirke til en mere engageret, tilfreds og produktiv medarbejderstyrke, og vi ser frem til at møde friske og veludhvilede ind de næste mange mandage, siger Per Allerup.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...