Gå til hoved-indhold
30. november 2023 - kl. 16.11

Blå blink: Er Sæby i fare for at miste ambulancen?

  • 1 af 1
Af  Karsten Thomsen og Gitte Kiilerich

Formand Karsten Thomsen og næstformand Gitte Kiilerich, den socialdemokratiske byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune, har skrevet dette indlæg: Vi har et ambulanceberedskab i Sæby som oprindeligt var placeret her med baggrund i slagteriet i Sæby, men slagteriet er som bekendt desværre lukket.

Vi har med forfærdelse kunnet læse, at der mangler ambulanceberedskaber i regionen. Med lukningen af slagteriet kunne man derfor frygte, at sparekniven snart kom til Sæby.

Derfor vil vi hæve vores røster højlydt for, at vi ikke mister vores ambulance i og omkring Sæby.

Slagteriet er lukket, ja, men vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi immervæk er 8.000 indbygger med et stort opland, så hvis nogen tænker, "vi sløjfer da bare ambulancen i Sæby", så kommer de virkelig til at møde modstand.

Hensigten med, at vi skriver dette indlæg, er, fordi vi er bekymrede og vil gøre opmærksom på denne problematik. Vi håber ikke, der sker en ”sniger”, og pludselig er vores ambulanceberedskab i Sæby væk.

Vi er selv politikere og kender til prioriteringsopgaver, men vi må på det kraftigste opfordre den politiske ledelse i regionen – Mads Duedahl, Venstre - til at skabe tryghed og åbenhed omkring ambulanceberedskabet.

Vi har brug for, at regionen også husker vores område. Vi vil gerne have vished for og derved også tryghed for, at ambulancen er i nærheden – både nu, men også i fremtiden!

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...