Gå til hoved-indhold
17. maj 2024 - kl. 00.05

Borgmesterkandidat arrangerer tre møder under åben himmel

  • 1 af 1
    Jon Andersen har arrangeret tre møder, hvor han byder på en kop kaffe og en snak om fremtidens Frederikshavn Kommune.
Af: Michael Frederiksen

Jon Andersen, der forsøger at blive Venstres borgmesterkandidat til kommunalvalget næste år, inviterer i næste uge alle interesserede til tre møder under åben himmel i kommunens tre største byer.

Dette er en mulighed for at lære mig bedre at kende, stille spørgsmål og få en dybere forståelse af mine visioner for vores kommune, oplyser Jon Andersen,

Han har arrangeret tre møder, hvor han byder på en kop kaffe og en snak om fremtidens Frederikshavn Kommune.

- Her vil I få mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en hyggelig samtale om kommunens udvikling, fortæller Jon Andersen.

Her finder møderne sted kl. 19.00-21.00:

  • Mandag 20. maj i Nellemanns Have, Sæby
  • Tirsdag 21. maj i Anchers Have, Skagen
  • Torsdag 23. maj ved udsigtsplatformen på Pikkerbakken

- Jeg håber, at så mange som muligt vil tage del i disse møder og bidrage med deres tanker og idéer til, hvordan vi kan gøre Frederikshavn Kommune til et endnu bedre sted at bo, udtaler Jon Andersen.

Han lægger stor vægt på dialog og borgerinddragelse, og disse møder er for Jon Andersen en vigtig del af den demokratiske proces.

- Jeg ser frem til at høre jeres input og diskutere de emner, der betyder mest for jer. Det er jeres mulighed for at påvirke fremtidens politiske dagsorden i kommunen. Sammen kan vi skabe en positiv forandring i Frederikshavn Kommune. Ved at deltage i disse møder viser I jeres støtte til en åben og lyttende politisk kultur, hvor borgernes stemmer bliver hørt, siger Jon Andersen.

Venstre vælger sin borgmesterkandidat mandag 27. maj. Ud over Jon Andersen er det sikkert, at byrådsmedlem Lone Haugaard stiller op.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...