Gå til hoved-indhold
18 november. 2022

Burger King genåbner på tirsdag i Frederikshavn

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Burger King genåbner i Frederikshavn på tirsdag 22. november kl. 10.00. Det oplyser kæden fredag eftermiddag til Kanal Frederikshavn.

Morten Madsen var franchisetager, men drejede nøglen i slutningen af september. Nu skal Burger King selv drive restauranten i Danmarksgade i Frederikshavn.

Burger King (King Food) har valgt at overtage restauranten, da de ser et stort potentiale i restauranten og det stærke hold af medarbejdere, som driver den.

Teamet kommer primært til at bestå af personale fra Frederikshavn, det vil sige det personale, som også var ansat, indtil restauranten lukkede, men der er også kommet nogle nye kræfter til fra Hjørring. Hele teamet har været igennem træningsdage sammen i køkkenet i Frederikshavn, og de har fået Linette Havsager som restaurantchef.

Linette Havsager, der fylder 22 år i næste uge, har været i Burger King siden 2018, hvor hun startede som ungarbejder i Hjørring, og hun har siden da arbejdet sig op til at være restaurantchef.

Linette Havsager er allerede restaurantchef i Hjørring, så hun kommer til at have ansvaret for både Hjørring og Frederikshavn.

- Jeg er stolt af det nye ansvar, jeg er blevet tildelt, og jeg glæder mig enormt meget til at lære mine nye kolleger i Frederikshavn bedre at kende. Teamet kommer til at være en blanding af personale fra Hjørring og Frederikshavn, og allerede på træningsdagene har jeg mærket, at der er en rigtig god stemning mellem medarbejderne, så nu glæder vi os bare til at åbne restauranten op for gæster, siger Linette Havsager.

Restaurantens åbningstider:
Søndag-torsdag: 10-22
Fredag-lørdag: 10-23

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...