Gå til hoved-indhold
26. marts 2024 - kl. 19.03

Byggeri af legeplads i Nellemanns Have går planmæssigt fremad

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Byggeriet af Nellemanns Haves legplads går planmæssigt fremad. Det kom frem på generalforsamlingen i Nellemanns Haves Venner.

På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen, der fortsat har Bjarne Jørgensen som formand og Hans Rødsgaard-Mathiesen som næstformand. Disse to indgår også i fonden for Nellemanns Have, hvis formand og administrator er Preben Smed Jeppesen.

Nellemanns Haves Venner blev stiftet i sommeren 2006 med det primære formål af skaffe midler og folkelig opbakning til at sikre hele havens bevarelse. Opgaven lykkedes, og der blev ikke bygget boliger i Paradishaven, hvor alle nu er velkomne. I haven indgår også skolehaver i samarbejde med Sæbygårdskolen.

Venneforeningen er nu sammen med entreprenør Bo Andersen ("Bettebo") i fuld gang med at grave ud til legeplads. Arbejdet skrider planmæssigt frem, og meget snart kommer legepladsfirmaet INDU fra Strandby og opstiller redskaber. Herefter mangler kun faldunderlag og godkendelse. Så inden for en overskuelig fremtid forventes det, at legepladsen er klar til indvielse og ibrugtagning.

I stedet for at betale i dyre domme for at få overskudsjorden fragtet bort har venneforeningen valgt at ramme legepladsen ind mod øst og syd med en vold. Denne skal tilsås med græs og herefter give læ på legepladsen og være tumleplads for børn.

Det er muligt at købe et sponsortræ (paradisæble) til udplantning i Paradishaven. Ønskes dette, kan der sendes en mail til mail@nellemanns-have.dk. Sponsoren får vedhængt skilt med navn og sorten på æblet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...