Gå til hoved-indhold
04 december. 2023

Byrådsmedlem Peter Sørensen melder sig ud af Venstre efter 25 år

  • 1 af 1
    - Som tingene har udviklet sig lokalpolitisk i Venstre, føler jeg ikke, at jeg fremover vil kunne stå inde for de ønsker, jeg har for vores kommune og for de værdier, jeg er indvalgt på, siger Peter Sørensen.
Af: Michael Frederiksen

Byrådsmedlem og gruppeformand Peter Sørensen fra Skagen udtræder af Venstres byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune. Han fortsætter som løsgænger.

- Det er en svær beslutning, når jeg efter mere end 25 års medlemsskab vælger at forlade Venstre. Men som tingene har udviklet sig lokalpolitisk i Venstre, føler jeg ikke, at jeg fremover vil kunne stå inde for de ønsker, jeg har for vores kommune og for de værdier, jeg er indvalgt på, udtaler Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

Han mener, at tiden er inde til at trække en streg i sandet.

- Også selv om jeg absolut ikke er tilhænger af politikere, som forlader deres parti. Der skal meget til, og der er meget, som har understøttet min beslutning. Det har slidt unødigt på både partiet og på mig som gruppeformand, og derfor vælger jeg at sige stop nu, hvor der stadig er god tid til et valg, lyder det fra Peter Sørensen.

Han har stor respekt for det ansvar, vælgerne gav ham i 2021, og han fortsætter sit politiske arbejde gennem byråds- og udvalgsarbejdet som hidtil.

- Jeg får dagligt henvendelser fra borgere og virksomheder, og det håber jeg selvfølgelig vil fortsætte uforandret. Min lyst og mulighed for at hjælpe i forskellige sammenhænge ændres ikke af dagens beslutning. Derfor finder jeg det også vigtigt at pointere, at jeg fortsætter som "partiløs", og at jeg af hjerte stadig er Venstremand. Jeg hopper ikke til et af de andre partier, og jeg vil fortsat arbejde i den retning, jeg har gjort i de seneste seks år, lover Peter Sørensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...